Цитата:
Сообщение от snow
Те, що я на тому ж місці, що і минулі рази - так. Для мене все ще залишається дивиною чому ми змагаємось по таких правилах, при яких пілоти, які стартують з перших позицій 1-ї групи (тобто далеко не найшвидші), практично завжди опиняються на п'єдесталі. Чому дивина? Тому що я не раз був свідком, коли пілот стартанув з 1-4 позиції, відірвався від пелотону за рахунок того, що в середині завжди боротьба (і відповідно низькі швидкості), і практично не захищаючись отримує більше балів ніж ті, хто показав кращий час (стартував з кінця) + обігнав пару-трійку таких же найшвидших (!) пілотів, і просто не встиг добратись до повільних перших місць. Звісно бувають виключення, коли перші позиції і правда приходиться захищати, але на моєму досвіді в ЛЛ такі ситуації дуже рідкісні.
|
Ну, могу немного объяснить этот момент.
1. Это не Быстрый Гонзалес, где побеждает быстрейший пилот. Но, чтоб поощрять быстрых пилотов - есть дополнительные очки за время.

2. Лига изначально была придумана (больше 10 лет назад) как тренировка для обгонов и защиты перед большими гонками. И эта ее идея в целом осталась. Тут люди учатся не просто ездить на время, а
атаковать и защищаться. И, видимо, люди, стартующие с 1-4 мест, неплохо защищаются, если их не могут обогнать другие пилоты. Да, они могут еще не уметь обгонять, но ведь по-это причине вы в ЛайтЛиге, а не в Лиге Чемпионов. Чтоб учиться!
А по поводу борьбы в середине пелотона - получилось же в первом заезде у Наума пробиться с 10 на 3 место, а у Паши во втором заезде с 8 на 1.