Цитата:
Сообщение от Deus
У тебя есть распечатки? Ты помнишь какое время показал Межиевский в последнем заезде? 6-е?
|
У випадку, якщо Межиєвський показав 6-ий кращий час в останньому заїзді - він повинен був бути на 3-ому місці. Якщо 7+ кращий час - я. В любому випадку через помилку в розрахунках 2 пілота з п'єдесталу отримало на одне місце менше, і ще один не потрапив на 3-є місце. Повторюсь, я не пишу це все через образу, що саме мене обрахували. Просто обурюють помилки такого масштабу (які зсовують місця на п'єдесталі).
Цитата:
Сообщение от Deus
Тебе стоит взять покруговку и посмотреть внимательно. Ты закрывался в каждом повороте, ехал на 1.5-2с медленнее из-за этого на каждом круге.
Единственный шанс показать время у тебя было за мной, я не закрывался ни в одном повороте, вот у тебя и появился шанс обогнать. Поэтому на одном круге у тебя и получилось время идентичное моему с разницей в 0.02.
Но не спорю, что и без меня твое время оказалось бы лучшим среди остальных.
|
Коли я їхав за тобою, то перед нами був інший пілот, якого ти намагався обійти, тому я так само впирався тобі в зад, як і ти йому. Тому, знову ж таки, звідки в тебе така впевненість в тому, що я на тому крузі завдяки тобі показав такий час - не розумію.
Та і до чого взагалі ця розмова про цей міфічний бонус від твоєї присутності попереду? По твоїм же словам, якщо прибрати круг, який я їхав "за тобою" - в мене все ще був би кращий час, і я все ще отримав би 2.5бали. Пусті розмови.
Цитата:
Сообщение от Deus
Все были в равных условиях, и тебе сейчас мешает победить не это (прошлые гонки те же места, как и вчера)....
Самое сложное в гонках научиться правильно защищаться, а скорость и обгоны - не так важны, та же скорость у тебя уже есть.
|
Те, що я на тому ж місці, що і минулі рази - так. Для мене все ще залишається дивиною чому ми змагаємось по таких правилах, при яких пілоти, які стартують з перших позицій 1-ї групи (тобто далеко не найшвидші), практично завжди опиняються на п'єдесталі. Чому дивина? Тому що я не раз був свідком, коли пілот стартанув з 1-4 позиції, відірвався від пелотону за рахунок того, що в середині завжди боротьба (і відповідно низькі швидкості), і практично не захищаючись отримує більше балів ніж ті, хто показав кращий час (стартував з кінця) + обігнав пару-трійку таких же найшвидших (!) пілотів, і просто не встиг добратись до повільних перших місць. Звісно бувають виключення, коли перші позиції і правда приходиться захищати, але на моєму досвіді в ЛЛ такі ситуації дуже рідкісні.
Цитата:
Сообщение от Deus
Глухая оборона оправдана лишь в двух случаях:
1) едешь первым на медленном карте
2) борьба в гонке лишь с одним пилотом, и сколько очков наберут другие неважно.
Что ты хотел выиграть будучи на 9-й позиции защищаясь со старта до финиша на быстрейшем карте? Думал, что я отстану где-то позади? Ты себя лишил шансов на победу, когда отпустил группу пилотов переди далеко вперед.
|
Моя оборона була виправдана тим, що для мене не важливо було, скільки наберуть інші, - мені цікаво було захищатись від тебе і Наума. Я не прагнув набрати максимум балів (інакше я б дійсно пропустив би тебе на перших же кругах). Мені в більшій мірі без різниці, яке я місце займу в фінальній таблиці. Тому те, що основна маса пілотів від нас відірвалась коли я тебе закрив - мене абсолютно влаштовувало. Мені було цікаво, як ти мене будеш обходити.