На сайт

Вернуться   Жажда Скорости :: первый картинг-центр в Киеве > Картинг-центр "Жажда Скорости", г. Киев > Соревнования

Соревнования Раздел, посвящённый чемпионатам, а также эстафетам и их квалификациям :) Обсуждение всех аспектов уже прошедших или только планируемых соревнований.

Опции темы Опции просмотра
Старый 15.08.2012, 13:56   #11
Unkillem
Местный

Цитата:
Сообщение от Андрей_Омельченко Посмотреть сообщение
Не зважаючи на своі особисті погляди стосовно ЖС та переборовши іх у собі (Дух до перемоги є більшим за інше), висуваю свою кандидатуру на заміщення вакантного місця у команді.
Враховуючи той факт, що на даному етапі я не можу бути організатором команди, можу запронувати своі особисті характеристики на наступний етап.
1. Націлений на перемогу не зважаючи на можливі труднощі.
2. Не залежно від конфігураціі трасси, адаптуюсь після перших 10 кіл.
3. Враховуючи можливі обставини, пов'язані з погодніми умовами, гарантую адаптацію до специфіки керування з 20 кіл та конкурентну боротьбу починаючи з 35 кіл.
4. Не зтомлююсь, здатен адаптуватись до труднощів у досить короткий проміжок часу.
5. Не конфліктний (якщо таке не вимагається), вмію відстоювати колективну точку зору.

Більш детальну інформацію готовий обсубити у обумовлений час на взаємновигідній территоріі.
Андрей, изложена инфа на пять )