Цитата:
Сообщение от snow
І це помилка, завдяки якій людина піднялась на [B]перше[/B місце] п'єдесталу (і відповідно лишила когось цього місця). Це просто обурливо. Раніше мені здавались всі скарги на дрібні помилки в розрахунках дрібницями не вартими витрачених слів і нервів, але щоб так епічно помилитись..
І заради справедливості додам свої 5коп з ще однією неточністю в розрахунках. На початку було сказано, що ЛЧ пілоти ніяк не вплинуть своїми результатами на роздачу балів при кінцевому підрахунку. Що я бачу в таблиці - найшвидші пілоти з ЛЛ отримують на 1 бал менше через те, що пілоти ЛЧ показали кращі часи. Відповідно той, хто отримав 1.5бал насправді повинен був отримати 2.5. Наприклад мене (5 місце) обікрали на 2.5бали, завдяки яким я був би 3-е місце. Особисто мені не принципово, але все ж ще + 1 "не той" пілот на п'єдесталі.
|
Прошу прощение, было сказано, что они едут вне рейтинга и ни у кого не заберут медальки и из-за них никого не отсеят после квалификации дополнительно. Но никак не про то, что они не будут набирать очки.