Тема: ПОЛТАВА
Показать сообщение отдельно
Старый 12.01.2008, 20:54   #1
SCHUECO
Пользователь

Отправить сообщение для SCHUECO с помощью ICQ
По умолчанию ПОЛТАВА

Шановні панове картінгісти (ги спорцмени). Є пропозиція поїхати в Полтаву. Там працює прокатний картинг. 9-сильні машинки(5 шт. італьянське шассі, адекватні механіки, хронометраж, але без табло поки), довжина траси невелика,біля 250 м., але є можливість міняти конфігурацію. Вартість буде біля 100 грн. Точніше на даний момент сказати не можу. Можна організувати турнір: Полтава vs Київ. Від полтавчан буде біля 5-ти чоловік, а можна і по власному заліку поганятись. Попередня домовленість з адміністрацією є (це мій добрий товариш по роботі).

Є пропозиція їхати на наступні вихідні. Планується здійснити все за один день(попередньо субота). Я зі своєї сторони можу гарантувати домовленності з адміністрацією, автомобіль (Шкода Октавія з одним посадковим місцем(я, булль, брат, моя дружина, моя собака)безкоштовно), але не можу гарантувати погодні умови (сліки, але є на всякий випадок дощова).
Три чоловіка вже готові їхати.
Хто бажає - пишіть сюди, або дзвоніть 8067503943 (Сашко мене звати якщо хтось забув)
Форум проглядую кожен день